print header
click logo 135x37
MIMOSA FOTO, ÅRHUS
print icon
Vi forhandler det meste i

Analog film og fremkaldelse

Hos Mimosa Foto i Århus kan du stadig købe analog film til dit kamera. Vi har lige fra de mest almindelig analog film, til de mere specielle film til den kræsne fotograf, som ellers kan være svære at finde. Som forhandler af analoge film, fremkaldelser vi selvfølgelig også dine analoge film.

Er du en af dem der stadig har de gode gamle analog kamera, og ikke ønsker at give slip på det til fordel for det digitale, så står vi klar til at hjælpe dig med køb af analog film og fremkaldelse. Vi forhandler et meget stort udvalg af analog film, både sort/hvid og fave. Vi har også analog 120 film i både sort/hvid og farve.
Sort/hvid film kan vi levere i både rigtig sort/hvid film og som C41 sort/hvid film. Vi har analog film i mærkerne kodak, Fuji og Ilford.

 

Vi fremkalder også dine analog film

Vi kan også fremkalde dine analog film, når du har taget dem. Alle 35mm C41 film fremkalder vi selv, og du har endda mulighed for at bestille 1 times service på disse. Vi modtager selvfølgelig også andre analog film til fremkaldelse, men bare ikke som 1 times service. Find vores priser på fremkaldelse af analoge film i vores prisliste som du kan hente i nederst højre hjørne.

Analog film til Lomography kamera

Den store dille er i øjeblikket Lomography, hvor man jo bruger den gamle analog teknik til at skabe de specielle stemninger man bedst skaber ved brug af analog film kombineret med billige kamera. Du kan købe dine analog film til dit Lomography kamera hos os, og vi fremkalder dem også for dig, og vi kan klarer det på en time, hvis du har brug for at få dem fremkaldt hurtigt. Du kan læse meget mere om Lomography og Lomography kamera på www.lomography.com.

Besøg os i butikken eller kontakt os på mail eller telefon. Tryk her for kontaktoplysninger.

 

Se vores prisliste nederst i højre side.

Analog film hos Mimosa
Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskamera. Du kan endda sende dem til os med posten. Tryk på linket og se hvordan du gør.

Fremkaldelse af engangskamera

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskamera. Du kan endda sende dem til os med posten. Tryk på linket og se hvordan du gør.
Hos Mimosa Foto kan vi digitalisere dine negativer, så du kan bruge dem på de digitale medier.
Hent vores prisliste nederst på denne side.

Digitalisering af dine negativer

Hos Mimosa Foto kan vi digitalisere dine negativer, så du kan bruge dem på de digitale medier. Hent vores prisliste nederst på denne side.

Hent prisliste

Prisliste ikoner 132x93 film
Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.