print header
click logo 135x37
MIMOSA FOTO, ÅRHUS
print icon

Fotofremkaldelse

Mimosa Foto i Århus har fremkaldt billeder for både professionelle fotografer og private i mere end 100 år (100 års jubilæum 2011). Vi har vores eget foto lab, hvor vi selv står for fremkaldelsen af alle billeder. Vi fremkalder også analog film.
Vi fremkalder kun på det bedste fotopapir fra Fuji, og tjekker billederne når de er færdige. Vi sætter en ærer i at levere den bedste kvalitet. Vi sender ikke til Grønland og Færøerne.
bestil guld knap 225x41
Fotofremkaldelse

Guld billeder

  • Kun 10x15 cm
  • Ingen tjek
  • Ingen farvejustering

 

Guld billeder er vores billigste fremkaldelse. Når man bestilliger guld billeder kan man KUN BESTILLE 10x15. Ingen andre størrelser fåes i denne kvalitet. Billederne fremkaldels som de er og vi tjekker og justerer ikke beskæring og farver. D.v.s. at du helt selv skal sørge for at dine billeder er justeret hvis billederne er mørke eller farverne ikke er optimale. Du skal også huske at tjekke beskæringen på billederne så ansigter m.m. ikke bliver beskåret. Dette kan gøres under bestillingen i systemet.

 

Pris fra 1,- kr.

bestil platin knap 225x41
Fotofremkaldelse

Platin billeder

  • Stort udvalg af størrelser
  • Forstørrelser helt op til 30x45 cm
  • Alle billeder tjekkes manuelt
  • Farverne justeres manuelt
  • Beskæring rettes hvis nødvendigt

 

Når du bestiller Platin kvalitet hos Mimosa er du sikret den bedst mulige kvalitet og du har en bredt udvalgt af papir størrelser at valge imellem. Vi tjekker alle billeder manuelt og lysner dem hvis de er for mørke og retter farverne hvis de har farvestik. Ved fremkaldlse i Platin kvalitet sikre du, at dine billeder opnår den bedste kvalitet mulig.

Storformatprint og print på lærred

  • Max størrelse 1m x 30m

 

Få dine billeder printet som flotte plakater som vi også kan monterer på skum eller karton, så de ikke skrøller sammen i en rammer. Vi rammer selvfølgelige også gerne dine billeder professinelt ind.

 

Ring eller mail til os for at hører nærmere om mulighederne med storformatprint, eller kom ned i butikken og se udvalgte.

Storformatprint folder

Prisliste ikoner 132x93 storformat
streg

TIP: Sådan justere du selv
dine billeder

Hvis du gerne vil sikre dig at dine billeder bliver så flotte som mulige når de bliver printet, er det en god idé selv at justere dine billeder før du oploader dem til bestilling.

 

Her er en liste med billedbehandlingsprogrammer der er gratis at bruge:

 

Online programmer:
http://fotoflexer.com
http://pixlr.com/editor/
http://www.photoshop.com/tools/overview

Programmer man downloader:
http://picasa.google.com/

 

Disse er ganske gode at starte med, men vil du gerne lidt mere og måske have lidt bedre værktøjer ved hånden, kan vi anbefale dig at købe programmet Adobe Photoshop elements, som du bl.a. kan købe hos os i butikken.

 

På linket herunder kan du læse mere om hvordan du gør dine billeder klar til fremkaldelse. Husk dog på, at hvis du bestiller billeder hos os i "Platin" kvalitet, så tjekker vi også dine billeder og justere dem hvis de er meget mørke eller billederne er ser forkerte iud  farven.

Spar penge med et Click klippekort

Der er mange penge at spare på fotofremkaldelse, hvis man køber et Click klippekort. Klippekortet kan købes i alle Click butikker landet over.

 

Læs meget mere om Click klippekort på linket herunder.

Mange muligheder fra CEWE

I samarbejde med CEWE color har vi et stor udvalg af fotoprodukter at valge imellem. Lav en fotobog, mange varianter af vægbilleder, kort og indbydelser og mange andre fotoprodukter med dine billeder. Se hele udvalget på nedenfor stående link.

           Fotofremkaldelse af billeder i Århus - storformatprint/plakater

mimosa logo 82x77

Click Mimosa Foto
Store torv 5, 8000 Aarhus C
Tlf.: 86 12 04 11
Mail: mimosa@click.dk
 

Åbningstider

Man - Tors 10.00  -  17.30
Fredag     10.00  -  18.00
Lørdag     10.00  -  16.00

OBS!

Vi gør opmærksom på at der i kurven før betaling står 1-3 dages leveringstid på billedfremkaldelse. Det er ikke korrekt.

Vi fremkalder indenfor 24 timer, og 1 time ved express ordre, ved afhentning i butikken.

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskamera. Du kan endda sende dem til os med posten. Tryk på linket og se hvordan du gør.

Fremkaldelse af engangskamera

Hos Mimosa Foto fremkalder vi også dine engangskamera. Du kan endda sende dem til os med posten. Tryk på linket og se hvordan du gør.
Hos Mimosa giver vi gerne dine billeder det sidste finish, med en håndværksmæssig korrekt indramning.  Vi har rammer i alle størrelser og tykkelser, og indrammer gerne dit billed for dig. Kom ind i ­butikken og hør nærmere.

Indramning

Hos Mimosa giver vi gerne dine billeder det sidste finish, med en håndværksmæssig korrekt indramning. Vi har rammer i alle størrelser og tykkelser, og indrammer gerne dit billed for dig. Kom ind i ­butikken og hør nærmere.
Kender du det, at du sætter dit billed i en flot ramme, hvorefter billedet efter kort tid begynder at bøje i rammen. For at undgå at dine flotte billeder falder sammen i indramingen, anbefaler vi, at du får dine billeder klæbet op på syrerfrit karton. Så holder billederne sig flottere i mange år. Kontakt os for mere info.

Montering

Kender du det, at du sætter dit billed i en flot ramme, hvorefter billedet efter kort tid begynder at bøje i rammen. For at undgå at dine flotte billeder falder sammen i indramingen, anbefaler vi, at du får dine billeder klæbet op på syrerfrit karton. Så holder billederne sig flottere i mange år. Kontakt os for mere info.
Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.