print header
click logo 135x37
MIMOSA FOTO, ÅRHUS
print icon
Fotokurser og foredrag

om fotografering

mimosa fotokurser 710x227
Click, Mimosa Foto i Århus har igennem mange år opbygget stor erfaring i at afholde fotokurser og foredrag om fotografering. Vi laver kurser til både nybegyndere og øvede fotointeresserede. Find generel information om kursus tider og sted nederst på denne side.
Se kursus datoerne i vores kursuskalender og reserver din plads på et af vores eftertragtede kurser på linket herunder.
streg
Begynder

Kompaktkamera

Er du den glade ejer af et kompaktkamera, har du mulighed for at komme på et begynder kursus omkring brugen af Kompaktkamera. Her får du lært noget om de mange muligheder, der ligger i kameraet. Du vill få en introduktion til hvordan et kompakte kamera virker og hvordan du kan udnytte de mange spædende funktioner de moderne kamera udstyret med.  Du vil få en masse tips of trick til at tage gode billeder og hvordan du undgår at lave nogle af de klassiske fejl som mange begår, når de får et nyt kompaktkamera. Huske at medbring dit eget kamera med, da der bliver mulighed at stille spørgsmål du evt. måtte have om lige præcis dit kompaktkamera.

streg
Grundlæggende

Spejlreflekskamera (SLR)

Vores meget eftetragtede grundlæggende spejlrefleks-kursus er til dig, som gerne vil godt fra start med dit første DSLR-kamera. På kurset vil vi se nærmere på de mange muligheder, der ligger i kameraet, og hvordan du kan udnytte diisse muligheder optimalt. Du vil få en grundlæggende forståelse for, hvordan dit kamera virker og der igennem vide mere om hvordan opnår de bedste billede resultater. Du vil få tips og tricks til at løse nogle af de klassiske fejl, som mange begår, når de starter ud med deres nye kamera. Husk at medbring dit eget spejlreflekskamera, hvis du skulle have spørgsmål til lige præcis din kameramodel.

Advanceret

Spejlreflekskamera (SLR)

Har du været på vores grundlæggende DSLR kursus eller mener du at du alleredehar den viden som vi tilbyder på vores grundlængende DSLR kursus og vil gerne videre herfra, så er dette kursus for dig. Her ser vi nærmere på valg og brugen af objektiver - og giver kursisterne en forståelse for brugen af dybdeskarphed og hvordan den ændrer sig i forhold til objektiv, sensor og afstand til motivet. På kurset kigger vi også nærmere på flash fotografering med lidt tips og tricks, så det bliver nemmere at gå til. Vi tager også et ekstra kig på lysmåling, hvidbalance og opløsning på billeder.
Af andre ting vi vil komme ind på på kurset kan nævnes: fokustyper, sensorer, video i D-SLR og makro. Det hele vil blive krydret med en masse inspirerende billeder.

streg

Generel kursus information

Kurserne afholdes i Skt. Clemens Stræde 7, 8000 Århus C
Start tidspunkt er normalt kl. 18.30 - varighed af kurserne er ca. 3 timer hvis ikke andet er anført ved det enkelte kurset.

 

Du finder alle kursus datoer i vores kursus kalender, hvor du også kan tilmelde dig online. Tryk på knappen herunder.

 

På kursusdagen kan du ringe på tlf: 41 98 04 11 fra kl. 17.30 om aftenen, hvis du bliver forhindret i at møde op eller ikke kan finde os. Før dette tidspunkt ring på 86 12 04 11 i butikken eller send en mail på info@mimosa.dk.

 

Står ikke andet anført ved kurset, koster kurserne 399,- DKK pr. stk.

Med Clicks populære 
fotobøger er du godt 
rustet til at fotografere 
ethvert motiv.
Se udvalget her.

Click's bogserie

Med Clicks populære fotobøger er du godt rustet til at fotografere ethvert motiv. Se udvalget her.
Hos os kan du leje et
objektiv til enhver 
lejlighed. Reserver det
online så du er sikker på
at du har det til dagen.

Lej et objektiv

Hos os kan du leje et objektiv til enhver lejlighed. Reserver det online så du er sikker på at du har det til dagen.
Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.