print header
click logo 135x37
MIMOSA FOTO, ÅRHUS
print icon
Fujifilm X-T1 kamera
Digital kamera

Fujifilm X-T10

Lille enkel at bruge og tilbyder ekstraordinær billedkvalitet. FUJIFILM X-T10 forvandler enhver tur, både i dagligdagen eller på den anden side af kloden, til den ultimative fotomulighed.

Fujifilm X-T10 skiller sig ud fra tidligere modeller i X-serien ved sit helt nyudviklet autofokussystem (bliver også tilgængelig til X-T1 med den nye firmware 4.0) der ud over adskillige nye forbedringer, i endnu højere grad formår at fange motiver i bevægelse. 
Nye funktioner:

 

 • Autofokus indstillingen ”enkelt punkt/single point” er blevet udvidet med en helt nyudviklet ”zone” og ”bred/wide tracking” autofokus indstilling der begge benytter sig af hele 77 autofokuspunkter (49 punkter i indstillingen ”enkelt / single point”) over et større område, for nu signifikant at forbedre kameraet evne til at fange motiver i bevægelse.
  Autofokushastigheden ved dårlige lysforhold er forbedret markant ved at billedsensorens facedetektion pixler nu opererer helt ned til 0,5 EV (tidligere 2,5 EV) og indstillingen ”enkelt/single point” opdeles nu også yderligere ind i mindre felter for med større præcision at kunne analysere og måle afstanden til motivet.
 • Funktionen ”øje detektion AF” der automatisk genkender og fokuserer på øjnene gør det nu meget enklere at fotografere portrætter med stor blændeåbning. Samtidigt er autofokus ved videooptagelser også blevet optimeret hvilket resulterer i en bedre og mere naturlig gengivelse.
Ved hjælp af kameraets højopløselige elektroniske søger er det nu lettere at kontrollere eksponering, fokus og komposition i alle typer af miljøer. Søgeren i X-T10 kombinerer en høj forstørrelsesgrad (0,62x) med en opløsning på hele 2.360 000-punkter (OLED) og en forsinkelse på kun 0,005sek. Lysstyrken i søgerbilledet justeres automatisk efter lyset i omgivelserne og eksponeringsinformationerne roterer automatisk i displayet hvis kameraet vendes vertikalt. Ud over en effektiv søger er X-T10 også udstyret med en højopløselig til og vipbar LDC- skærm der gør det lettere at fotografere fra skæve og svære vinkler, eller at tilføje en ny dimension til sit fotografi.  


Mange fotografer værdsætter den høje kvalitetsfornemmelse blandet med den traditionelle og innovative betjening af kameraerne, der med tiden er blevet et kendetegn for kameraerne i x-serien. X-T10 er ikke en undtagelse og har derfor en top og bundplade udført i massiv magnesium og betjeningshjul i ren aluminium. Til de brugere der vil betjene kameraet manuelt, tilbyder X-T10 en perfekt håndtering af de vigtigste indstillinger, så som blænde, lukkertid og eksponeringskompensation, via de manuelle betjeningshjul og knapper. Kameraet har desuden syv programmerbare funktionsknapper der kan indstilles efter eget ønske. Vil man hellere have at kameraet skal selv skal håndtere alle indstillinger automatisk, klikker man bare betjeningsknappen på toppen af kameraet over på ”SR-Auto”, hvorefter kameraet fuldautomatisk tilpasser indstillingerne optimalt ud fra motiv, omgivelser og situation. Enklere og lettere kan det ikke gøres! 
Via kameraets indbyggede Wi-fi og kombineret med appen, FUJIFILM Camera Remote, er det muligt at tage billeder, optage video og fjernbetjene mange af kameraets funktioner via sin telefon eller tablet. Det er også enkelt og hurtigt at overføre billeder trådløst til smartphones, tablets eller til PC/ Mac.

 

Fuji X-T10 kamera Forfra
Fuji X-T10: Forfra
Fuji X-T10 kamera Bagsiden
Fuji X-T10: Bagsiden
Fuji X-T1 kamera Top
Fuji X-T10: Top
streg

Funktioner

 • 16.3 megapixel APS-C X-Trans CMOS II sensor uden lavpasfilter

 • EXR Processor II

 • Kompatibel med objektiver til Fujifilm X-mount

 • Elektronisk søger med 2 360 000-punkters opløsning(OLED) og en forsinkelse på kun 0.005sek

 • Hurtig opstart (0.5sek i Quick mode), 0.05 sek. lukkerforsinkelse og seriebilleder med op til ca. 8 billeder/sek. med fokusjustering mellem hvert billede.

 • Ny udviklet autofokussystem med væsentlig bedre tracking af bevægelige motiver.
 • Kombination af fasedetektion med kontrastbaseret-autofokus for hurtigst mulige autofokus.

 • Vip & tilt bar 3” LCD-skærm med høj opløsning (920 000-punkter), lysstyrke og kontrast.
 • Valgbar elektronisk lukker der muliggør en maximal lukkertid på op til 1/32000sek

 • Bedre manuel fokuskontrol via funktionerne Digital Split Image og Focus Peak Highlight
 • Kvik knap til fuldautomatisk kamera indstilling (SR-Auto+) 

 • Manuelle funktionshjul til justering af indstilling af lukkertid, eksponeringskomposition etc.
 • Full HD -videooptagelse 50p/25p/24p (36Mbps)
 • Muligt at indstille blænde, lukkertid, og ISO manuelt under videooptagelse
 • Intervalfotografering ”Timelapse” (1 sek – 24 timer, op til 999 billeder)

 • Indbygget flash med FUJIFILM Super i-Flash teknologi
 • Raw-fremkaldelse direkte i kameraet.

 • Q (quick) meny – hurtig tilgang til de vigtigste indstillinger.

 • Tillbehørssko til f.eks. ekstern flash

 • 11 stk. forskellige filmsimuleringer inkl. Den ny udviklede ”CLASSIC CHROME”
 • Trådløs billedoverførsel til smartphones, tablets og PC/Mac samt mulighed for fjernbetjening af kameraet via appen; FUJIFILM Camera Remote.
 • Trådløs sikkerhedskopiering til PC/Mac 

 • Mikrofonindgang (2.5mm)

 

Pris kit XC16-50 II      DKK 6.499,-

Pris kit XF18-55         DKK 8.799,-

For mere information, kom forbi butikken, eller Ring på 86 12 04 11 eller mail til info@mimosa.dk.

 

Fujifilm startsiden knap 170x35
Læs mere om Fujifilm X-Pro2
Læs mere om Leica D-Lux6
Læs mere om Fujifilm X-T2
Læs mere om Fujifilm X-T10
Læs mere om Fujifilm X-T20
Læs mere om Leica T
Læs om Fujifilm X100F
Læs om Fujifilm X100T
Der findes mange objektiver til Fujifilms kamera'er, og det kan være svært at bestemme sig for hvilket man skal købe. Hos Mimosa har du mulighed for at leje et objektiv før du køber det. Ender du med at købe objketivet inden for 30 dage efter lejen, trækker vi lejen fra købsprisen.

Lej et Fujifilm objektiv

Der findes mange objektiver til Fujifilms kamera'er, og det kan være svært at bestemme sig for hvilket man skal købe. Hos Mimosa har du mulighed for at leje et objektiv før du køber det. Ender du med at købe objketivet inden for 30 dage efter lejen, trækker vi lejen fra købsprisen.

Et objektiv bliver til

Kom i denne video med en tur på Fujifilms fabrik og se hvordan et FUJION XF objektiv bliver til.

Ekstra tilbehør

Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.