print header
click logo 135x37
MIMOSA FOTO, ÅRHUS
print icon
Fujifilm X-T1 kamera
Digital kamera

Fujifilm X-T1

Fuji X-T1 er et spejlløst digital kamera med udskifteligt objektiv, og Verdens hurtigste “Real Time” digital søger med en forsinkelse på kun 0,005 sek, samt vejrforseglet hus.

NYT FOKUS SYSTEM pr. juni 2015

Fujifilm er kendt for kontinuerligt af forbedre deres kameraer via større firmware opdateringen, som ikke bare indeholder fejlrettelser og forbedre ydelse, men også tilføjer helt nye ting til kameraet. Firmware opdatering ver. 4.0 til Fujifilm X-T1 er ingen undtagelse. Firmware opdateringen byder bl.a. på et helt nyt og væsentligt forbedret fokus system. Læs mere på linket her og se videoen herunder.

X-T1 er lavet som et SLR kamera, med vælger hjul og vejrforsegling (hvis monteret med et vejr forseglet X-fatningsobjektiv). Med Fujifilm X-T1 får du alle fordelene fra Fujis anerkendte X-Serie, såsom kompakt størrelse, fremragende mobilitet og høj hastighed. Hertil kommer så en helt nyudviklet elektronisk søger som næsten er umulig at skelne fra en optisk søger takket være sin ultra hurtige opdateringshastighed. Forsinkelsen er på kun 0,005 sek. hvilket er 1/10 del af et konventionelt digital kamera.

Men mens billedet i søgeren er det blødeste og klareste på et digitalt kamera, er Fujifilm X-T1 søger også pakket med banebrydende teknologier, ssom gør det endnu nemmere at fotograferer. Søgeren har en nydesignet grafisk brugerflade, som giver en frisk brugeroplevelse med klare detaljer og et meget nyttigt samlet overblik over dine indstillinger.

Søgeren har 4 forskellige opsætningsmuligheder som er umulig at få med en optisk søger:

  1. "FULL"-tilstand tager fuld fordel af det høje forstørrelse forhold i Fujifilm X-T1s søger,  hvilket giver en uovertruffen overblik over scenen.
  2. "NORMAL" giver en optimal visning, herunder optagelsesindstillinger
  3. "DUAL" er specielt designet til manuel fokusering med en smart opdelt visning. Hvor den almindelige visning, kombineret med et forstørret fokus område, som man præces kan se, om det område man stiller skarpt på, nu også er skarpt.
  4. Søgeren kan også rotere billedet på skærmen, når man tager billeder med kameraet på højkant. Billedet kan vises i "normal" og "fuld" tilstande, grænsefladen roterer automatisk, når kameraet holdes lodret.


Verdens hurtigste Autofokus
Den perfekte søger har brug for en autofokus der matche den, og med sin EXR Processor II og XTrans™ CMOS II sensor leverer Fuji X-T1. Den nye X-Trans ™ sensor har en responstid på kun 0,08 sekunder,  og EXR Processor II tillader en superhurtig opstartstid på kun 0,5 sekund, og et 0,5 sekund skyde interval. Det giver op til 8 billeder per sekund med tracking AF. Fuji X-T1 er den første model nogensinde, som kan bruges med SDXC UHS-II hukommelseskort, så dataskrivehastigheden i kontinuerlig tilstand stiger til cirka det dobbelte af et konventionelt kort.

Robust og vejrbestandigt design
X-T1 er også rebust nok til at tage med på næsten enhver foto opgave. Takket være en omfangsrig vejr forsegling, er kamerahuset modstandsdygtig overfor støv og er vandafvisende, hvilket giver det masser af beskyttelse mod snavs og fugt. Samtidig kan det tåle ned til -10 ° C frost,

Advanceret X Trans II Sensor og EXR II processor
Fuji X-T1 har den samme X-Trans CMOS II-sensor som den anerkendte Fuji X-E2.  XTrans II-sensoren styrer moiré og falske farver, og fjerner behovet for en optisk lowpasfilter (OLPF), der forringer opløsning.

Fuji X-T1 kamera Forfra
Fuji X-T1: Forfra
Fuji X-T kamera Bagsiden
Fuji X-T: Bagsiden
Fuji X-T1 kamera Top
Fuji X-T1: Top
streg
Fuji X-T1 kamera vibbet skærm
Fuji X-T1: Skærm
streg

Tekniske specifikationer

Megapixel sensor

16.3 mp APS-C X-Trans™ CMOS II) sensor

ISO

Standard: ISO 200 - 6400

Udvidet: ISO 100, 12800, 25600 and 51200

Kontinuerlig optagelse

Op til 8 fps

Video

1080p Full HD video @ 60/50/24fps

Auto fokus

Intelligent 0,08 sek Hybrid autofokus

 

Mode: Single AF / Continuous AF / MF Distance Indicator
Type: Intelligent Hybrid AF (TTL contrast AF / TTL phase detection AF), AF assist illuminator available
AF frame selection: Area (EVF / LCD : 49 areas with 7 x 7) / Multi

Skærm

3" vipbar skærm med 1.040.000 pixel

Lagermedier

SD, SDHC,  SDXC (UHS-II)

Pris X-T1 hus        DKK 9.999,-

For mere information, kom forbi butikken, eller Ring på 86 12 04 11 eller mail til info@mimosa.dk.

 

Fujifilm startsiden knap 170x35
Læs mere om Fujifilm X-Pro2
Læs mere om Leica D-Lux6
Læs mere om Fujifilm X-T2
Læs mere om Fujifilm X-T10
Læs mere om Fujifilm X-T20
Læs mere om Leica T
Læs om Fujifilm X100F
Læs om Fujifilm X100T
Der findes mange objektiver til Fujifilms kamera'er, og det kan være svært at bestemme sig for hvilket man skal købe. Hos Mimosa har du mulighed for at leje et objektiv før du køber det. Ender du med at købe objketivet inden for 30 dage efter lejen, trækker vi lejen fra købsprisen.

Lej et Fujifilm objektiv

Der findes mange objektiver til Fujifilms kamera'er, og det kan være svært at bestemme sig for hvilket man skal købe. Hos Mimosa har du mulighed for at leje et objektiv før du køber det. Ender du med at købe objketivet inden for 30 dage efter lejen, trækker vi lejen fra købsprisen.

Et objektiv bliver til

Kom i denne video med en tur på Fujifilms fabrik og se hvordan et FUJION XF objektiv bliver til.

Ekstra tilbehør

Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.