print header
click logo 135x37
THISTED
print icon
Studio billeder 715x318

Click - Fotografen Thisted

Alle Click-butikker kan tilbyde portrætfotografering. Vi laver optagelserne i eget atelier i hyggelige omgivelser.
Kig ind i butikken og se eksempler samt muligheder for album og indramninger.
Udstråling er en vigtig del af et portræt, og portrættet holder hele livet. Det skal kunne ses at I virkelig er til stede. Dette resultat når vi gennem en uformel og afslappet atmosfære, hvor I aktivt er med i processen.
 
Det er en god ide at tage en uforpligtende samtale på tlf. eller i studiet inden fotograferingen, så vi har talt ønsker og muligheder for billederne igennem.

 

Ved en fælles gennemgang af resultatet, udvælger I billederne, beskæring og størrelser. Denne gennemgang kan tages i forlængelse af fotograferingen eller på et andet tidspunkt der passer Jer.
Vi redigerer billederne, efterbehandler optagelserne og producerer billederne på professionelt udstyr. Dette sikrer bedste kvalitet og holdbarhed af jeres billeder.
 
Vi monterer gerne billederne for jer og udfører også opklæbning så billederne holder sig flotte mange år frem.

Hos os er der tradition for gode billeder, idet der på adressen har været fotoatelier i over 75 år.
Forretningen fremstår i dag som en moderne fotografisk virksomhed som har fulgt med tiden og trenden inden for fotografiet og den digitale udvikling som de seneste år er gået rigtig stærk.

Vort mål er indfri de ønsker og forventninger som vore kunder har til billedet, at lave et samarbejde og leverer kreative billeder af høj teknisk kvalitet, som vil være til glæde mange år frem i tiden.

JensKr portræt

Fotografen Jens Kr. Vangsgaard har 22 års erfaring som professionel fotograf, heraf de sidste 10 år som selvstændig og indehaver af
Click Thisted - Storegade 9 - 7700 Thisted - Tlf. 97 92 01 61 - Mob. 29 86 07 37

Tekst og billeder i dette dokument er hentet fra Clicks fotoskole på www.click.dk. Alt indhold er Copyright Click 2014.